Best Price Guarantee
Best Price Guarantee
DSC0875
separator

Εκδηλώσεις

Εάν επιθυμείτε ένα ονειρικό γάμο που θα θυμάστε για την υπόλοιπη ζωή σας, εμπιστευθείτε το Naoussa Hills Boutique Resort, όπου κάθε γάμος είναι μοναδικός. Φανταστείτε να ενώνεστε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο/η σας – έχοντας την οικογένεια και τους φίλους σας ως μάρτυρες στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας – στη Nαουσσα της Πάρου.

Στο Naoussa Hills Boutique Resort, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση γαμήλιων τελετών, βαπτισεων και δεξιώσεων και μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές, οι οποίες θα είναι βασισμένες στις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για την τελετή και τη δεξίωση, αλλά η τελική απόφαση για το σχεδιασμό τους είναι αποκλειστικά δική σας. Θέλουμε η εμπειρία σας να είναι ιδιαίτερη και να βασίζεται στις δικές σας επιθυμίες. Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα δημιουργήσουμε το γάμο των ονείρων σας.

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση μοναδικών γαμήλιων τελετών και βαπτίσεων τόσο για πολλούς καλεσμένους, όσο και για λίγους, αλλά και άνετη διαμονή για τους καλεσμένους σας στα δωμάτια του συγκροτήματος. Κάντε τον γάμο σας η τη βάπτιση του παιδίου σας  ένα αξέχαστο γεγονός… Χώρος 150 ατόμων με πισίνα, Catering, Bar, Διακόσμηση, Wedding Planner κ.α. βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Κοινοποιήστε τη σελίδα
Βρείτε μας στο χάρτη
map
Συνδεθείτε με το Naoussa Hills

ακολουθήστε μας στα social media και μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία μας SHARE

Οι προσφορές μας
Γραφτείτε στις προσφορές μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας
to Top
https://www.naoussa-hills.gr
37.9778
23.7278